alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Hund

Hund
Hej, är du intresserad av hundar och kanske skulle vilja testa på och ha en 'krävande' hund eller skulle vilja vara hundvakt eller träna med hund en väldigt lättlärd galen hund? :D

Vi har en labrador schäfer tik på 1,6 år som vi skulle behöva hundvakt till någon gång sådär. Hon har mycket energi och följer mer än gärna på allt man gör. Kan ha svårt att varva ner och behöver pauser emellan då hon blir fort trött i hjärnan (pga hjärnskada) hon är rolig att träna och att leka med. Hon behöver tydliga regler annars gör hon som hon vill?

Hon klarar även två dagar med bara promenader för att rastas om det är så. Går bra ihop med de hundar vi har träffat och även med katter men man måste hålla koll då hon kan bli för på ibland. Hon har bästa vänner mellan 70 kg och 3 kg! Hon är unghund och det märks.
Om du har läst såhär långt å känner att du skulle vilja testa så hör av dig! Vi finns i Ljusdal men kan träffas runt om. Vi tar mer om det på mail i så fall.
Kan även betala en slant så klart också!
100 kr25 augusti

Bollnästorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information